GenclikNerde 2009 Style - BuKi
Siteye Giriş    -      | Kayıt Olun - Şifremi Unuttum?
Alt 05.01.2008, 18:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
__- iLLede sheLLtox -__
<center>sheLLtox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)</center>
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 8
Konular: 1054
Ruh Hali: GICIK
Puan Grafiği
Tecrübe Puanı: 62
GN Rep Puanı : 4454
GN Rep Derecesi : sheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond reputesheLLtox has a reputation beyond repute
Teşekkür Grafiği
Ettiği Teşekkür: 9
44 Mesajına 49 Kere
Teşekkür Edildi.
 Seviye: 40   Canlılık: 985 / 985
Çekicilik:844 / 2896
Tecrübe:43%
Takımı
Seçiniz
sheLLtox - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Stil

Misafirlerimize Mesaj :)
Hoş Geldiniz Sevgili Misafir ! Siz Değerli Misafirlerimize Daha İyi Hizmet Vermek İçin Konularımızı Misafirlere de Açık Tutmaktayız. Ancak Daha Kaliteli Hizmet İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.

Bedava Üyelik İçin Tıklayınız.

Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.."

Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve GenclikNerde.Net Ailesine Sende Katıl...

Eğer Kayıtlı Üyemiz İseniz Lütfen Üye Girişi Yapınız.

sheLLtox isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil